Cumpărături pentru încărcător de telefon pentru o mașină

Primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere atunci când căutați un încărcător de telefon pentru o mașină (https://gizzmo.hu/kiegeszitok/toltok-es-autos-toltok/autos-tolto) este să vă asigurați că veți cumpăra unul compatibil nu doar cu telefonul, ci și cu vehiculul dvs. Trebuie să luați în considerare nevoile dvs. specifice atunci când alegeți din diferite încărcătoare.

De asemenea, este important să stabiliți dacă veți folosi telefonul în timp ce îl încărcați sau dacă aveți nevoie de un încărcător care poate alimenta mai rapid dispozitivul. Există, de asemenea, încărcătoare care oferă funcții suplimentare, cum ar fi comunicarea cu mâinile libere.

Încărcător universal

Acum puteți găsi mai multe tipuri de încărcătoare de telefon pentru mașini chiar acum. Încărcătorul universal este probabil cel mai popular încărcător de telefon pentru o mașină. După cum sugerează și numele său, acest tip de încărcător este compatibil cu toate telefoanele.

Un încărcător de telefon pentru o mașină

Cu toate acestea, este important să rețineți că există câteva încărcătoare universale care nu funcționează bine cu toate modelele de telefon. Cel mai bine ar fi să verificați dinainte sau să cumpărați un încărcător de telefon auto conceput special pentru dispozitivul dvs.

Încărcătorul DC eliminator

Un alt tip obișnuit de încărcător de telefon pentru o mașină este unul care utilizează un DC-eliminator sau un cablu de curent continuu care vă permite să utilizați telefonul în timp ce îl încărcați. Dar, rețineți că aceste încărcătoare nu vor încărca un telefon dacă este folosit pentru a primi sau a face un apel.

Acest tip de încărcător de telefon pentru o mașină este convenabil, deoarece acest lucru vă va ajuta să evitați pierderea de apeluri importante chiar și în timpul încărcării telefonului.

Încărcător rapid

Un încărcător rapid sau rapid este demn de luat în considerare dacă doriți să utilizați telefonul și să-l încarcați în același timp bateria. Aceste încărcătoare de telefon pentru mașini pot oferi timp de încărcare mai rapid și pot fi foarte utile pentru acele situații în care trebuie să obțineți o taxă rezonabilă într-un interval scurt de timp. Singurul dezavantaj notabil al acestor încărcătoare este că sunt mai predispuse la supraîncălzire și ar putea deteriora bateria dacă dispozitivul este lăsat conectat pentru o perioadă îndelungată.

Citiți acest articol: Ghid de cumpărare pentru plăci video PC

Plăcile video sunt cea mai importantă componentă a PC-urilor pentru gaming. Cu toate acestea, cumpărarea unui GPU poate fi destul de dificilă, deoarece trebuie să iei în considerare o mulțime de lucruri, de la tipul specific de monitor pe care îl utilizezi până la dimensiunea plăcii de bază și multe altele.

Încărcător trickle

Încărcătoarele Trickle funcționează aproape ca încărcătoarele rapide. Diferența principală dintre acestea două este că un încărcător care vine cu un senzor special, care va opri încărcarea în momentul în care bateria se încarcă complet, oprind cablul continuu în proces. Această caracteristică ajută la eliminarea riscurilor de supraîncărcare sau supraîncălzire a telefonului.

Încărcătorul de telefon pentru o mașină este în general conectat la bricheta vehiculului. Cu toate acestea, unele mașini astăzi nu mai au brichete ca parte a echipamentelor lor standard. Mulți producători de mașini instalează acum un dop auxiliar care poate fi utilizat cu încărcătoarele de telefon auto. Unele încărcătoare sunt, de asemenea, livrate cu adaptoare speciale care permit utilizarea dispozitivului cu un port USB sau un bus serial serial sau un conector auxiliar. Înseamnă că puteți încărca telefonul, conectând acest lucru la laptop.

Data viitoare când cumpărați încărcătoare de telefon pentru mașină, luați în considerare modul în care funcționează diferitele tipuri de încărcătoare.

Citiți următoarele articole: