Savurează beneficiile tratamentului de Wellness cu Bere

Ai visat să te răsfeți în mod unic? Atunci, de ce nu încerci tratamentele de wellness cu bere și să te bucuri de băutura ta preferată în moduri în care nu te-ai gândit până acum?

De ce ai vizita un Spa cu Bere?

Da, spa-urile cu bere sunt reale, iar acestea îți poate face visele să devină realitate. Berea nu este doar o băutură răcoritoare pe care o poți savura seara în oraș cu prietenii.  

Wellness cu bere
Berea oferă, de asemenea, multe beneficii pentru păr și piele, pe care le poți încerca wellness cu bere

Dacă îți vine să crezi, berea e mai mult decât o băutură, deoarece oferă o mulțime de beneficii pentru păr și piele. Spa-urile cu bere îți oferă șansa de a profita la maximum de aceste beneficii. 

Care sunt beneficiile berii?

Berea este o băutură antică care datează de pe vremea Egiptului antic. Unele hieroglife îi înfățișează chiar pe vechii egipteni bând bere.  

Berea este făcută din ingrediente naturale și este bogată într-o varietate mare de proteine și vitamine. Probabil acesta a fost motivul pentru care era considerată chiar un aliment de bază în epoca medievală.  

Noroc pentru beneficiile pentru sănătate ale berii

Are o mulțime de proprietăți excelente, care o fac mai mult decât o simplă băutură. Spre deosebire de alte băuturi care trebuie consumate cu moderație, tratamentele de wellness cu bere nu au limite pentru că te poți bucura de ea cât de mult și atât timp cât vrei.  

Ce se face într-un spa de wellness cu bere

Spa-urile cu bere sunt centre de wellness unde berea și toate ingredientele sale naturale sunt cel mai important lucru, datorită beneficiilor fantastice pentru sănătate.  

În spa-urile de bere, vă puteți răsfăța cu o baie relaxantă și liniștitoare într-o cadă. Apa caldă folosită pentru baie poate conține extracte naturale de bere precum malț și drojdie de hamei.  

Hameiul este bogat în siliciu care poate ajuta la îmbunătățirea vitalității pielii. Drojdia, pe de altă parte, încurajează regenerarea pielii. Această combinație poate chiar stimula un metabolism mai bun, ca să nu mai vorbim că scade și nivelul de oboseală și stres al organismului. 

Unele spa-uri cu bere folosesc esență de hamei pentru a deschide porii pielii și pentru a permite o absorbție mai ușoară și mai rapidă a tuturor proprietăților benefice ale berii. Acestea sunt doar câteva dintre serviciile oferite în spa-urile de bere. Altele pot oferi și masaje cu ulei de hamei, precum și alte tratamente de înfrumusețare folosind esențe de bere.  

Beneficii pentru piele ale berii

Berea este bogată în vitamine care ajută la îngrijirea pielii. Acestea includ următoarele: 

  • Berea poate usca și curăța pielea, ceea ce o face o alegere excelentă pentru tratare acneei.  
  • Berea amestecată cu căpșuni este o combinație excelentă pentru exfolierea pielii.  
  • O mască facială din bere poate hidrata pielea, poate preveni apariția ridurile și poate stimula regenerarea pielii.  
  • Masajul cu bere ajuta la eliminarea oboselii.  

Dacă mai crezi că berea este doar o băutură la care ajungi după o zi lungă și obositoare, mai bine te gândești din nou. Odată cu apariția spa-urilor de wellness cu bere, acum puteți profita din plin de această băutură, dar de data aceasta, într-un mod complet diferit și relaxant! 

Citiți următoarele articole: