Unde puteți găsi imobiliare de vânzare în Slovenia

Pentru cei care nu știu deja, Slovenia este considerată cea mai bună destinație din lume când vine vorba de a face investiții în imobiliare. Țara a avut parte de o creștere considerată a valorii imobiliare în ultimii ani. Asta înseamnă că acum este cel mai bun moment să investiți în imobiliarele de vânzare din Slovenia pentru a profita de această creștere remarcabilă.

Considerații înainte de a investi în imobiliarele de vânzare din Slovenia

Înainte de a cumpăra imobiliare în Slovenia, sunt câteva lucruri de luat în considerare. Prima dată, înainte de toate, trebuie să fiți siguri că știți de ce veți cumpăra imobiliare în Slovenia. Asta se datorează faptului că e o diferență considerabilă dacă alegeți o proprietate pentru că doriți să vă stabiliți în țară în viitor sau dacă vreți să fie doar o investiție.

Slovenia are și alte regiuni mai puțin aglomerate și mai inedite în părțile la sud est și est de Ljubljana, mai ales regiunile Dolenjska, Notranjska, Promurje și Stajerska.

Odată ce v-ați hotărât care va fi întrebuințarea imobiliarelor, va trebui să căutați proprietăți în diferitele părți ale Sloveniei. Următoarele sunt cele mai bune locații unde puteți găsi imobiliare:

Ljubljana 

Ljubljana, capitala Sloveniei, este primul loc unde vor căuta majoritatea investitorilor deoarece este cea mai evidentă alegere când vine vorba de achiziționarea de proprietăți. Nu e o surpriză având în vedere că orașul are foarte mult potențial dacă vorbim de investiții.

Trebuie doar să aveți în vedere faptul că prețurile de aici sunt cele mai mari din țară, deci nu uitați să comparați ofertele înainte de a face o alegere. Sunt investitori care profită din plin de creșterea capitalului.

Datorită cererii mari pentru proprietățile din această zonă, nu veți găsi foarte multe imobiliare. Mai trebuie menționat că Ljubljana are cele mai mari chirii din țară.

Just take note, however, that the prices here are the highest so don’t forget to compare several offers first before you close a deal. There are now investors that are making the most out of the growth rates of the capital.

Gorenjska și Primorska

Dacă nu găsit proprietatea pe care o vreți în capitală, următoarea oprire ar trebuie să fie regiunea montată Gorenjska și regiunea de coastă Primorska. Aceste regiuni poate că au prețuri care piperate, dar puteți fi siguri că veți găsi o proprietate pe gustul vostru.

Aceste două regiuni sunt cele mai populare destinații pentru turiști, alături de Piran și Portoroz direct pe coastă, Bohinj și Bled fiind din regiunea Gorenjska. Această reputație asigură un flux constat de venituri din închirierea proprietăților. Un alt motiv pentru a căuta imobiliare în această regiune este faptul că acestea se află la doar o oră de mers cu mașina din Ljubljana.

Dolenjska, Notranjska, Pomurje, și Stajerska

Slovenia are și alte regiuni mai puțin aglomerate și mai inedite în părțile la sud est și est de Ljubljana, mai ales regiunile Dolenjska, Notranjska, Promurje și Stajerska. Prețurile imobiliarelor din aceste zone sunt mult mai mici.

Pe lângă orașele Celje sau Maribor, al treilea și, respectiv, al doilea cel mai mare oraș de după Ljubljana, prețul chiriilor din aceste regiuni sunt mai mici, însă cu o cerere mult mai mică.

Citiți următoarele articole: