Avantajele becurilor LED pentru mașină

În primul și în primul rând, dacă aveți de gând să faceți trecerea de la becurile cu halogen la LED-uri, trebuie să știți că LED-urile își merită prețul mai mare. LED-urile pot funcționa chiar și după 20 de ani, spre deosebire de cele cu halogen, care în unele cazuri trebuie schimbate anual, cu LED-uri, e posibil să trebuiască să schimbați mașina înaintea becurilor.

Pe lângă faptul că sunt eficiente din punct de vedere energetic, becurile LED sunt, de asemenea, mai ecologice, deoarece nu sunt fabricate cu mercur și alte materiale poluante.

Secondly we must consider that they have what is called an „efficient energy”. Becurile LED sunt cele mai eficiente lumini auto de pe piață: folosesc mult mai puțină energie din sistemul electric al mașinii decât luminile cu halogen, transformând mai mult de 80% din energie în lumină și doar 20% în căldură irosită. Cu alte cuvinte, luminile LED folosesc doar 18 wați de energie electrică, comparativ cu cei 65 de wați ai halogenului.

Nu în ultimul rând, este factorul estetic de luat în considerare. Becurile cu halogen sunt foarte slabe și au culori care tind să devină palide: nu prea este atrăgător. Luminozitatea pură a becurilor www.silux.de LED este mult mai atrăgătoare și poate face mașina mai. vizibilă și frumoasă chiar și în condiții de lumină slabă. De asemenea, pentru cei cu un buget restrâns, este mult mai ieftin să montați o pereche de LED-uri decât să treci la o mașină nou-nouță.

Pe lângă toate calitățile practice excelente ale luminilor LED pentru mașină, aceste becuri sunt incredibil de ușor de instalat și ar trebui să vă ia doar aproximativ 30 de minute. Majoritatea becurilor cu LED-uri pentru mașini sunt destul de mici, ceea ce înseamnă că pot fi modelate în funcție de diferite modele.

Citiți următoarele articole: