Doriți să treceți la becurile de faruri h7 led?

Farurile sunt acele lucruri esențiale cărora nu le dați importanță până când nu se strică sau nu mai funcțioanează deloc. Odată ce nu veți mai vedea durmul foarte clar, veți știi că aveți ales farurile greșite. Dacă vă gândiți să vă schimbați farurile, becurile de faruri H7 LED ar fi opțiunea cea mai bună.

Importanța în Înlocuirea Farurilor

Nu este de mirare – becurile arse sau lumina întunecată emisă de faruri nu vă va mai permite să vedeți corect drumul și, în același timp, nu veți putea fi văzut și de alți șoferi. Aceasta este rețeta perfectă pentru necazuri și pericol. Dacă nu vă veți remedia problema cu farurile, atunci veți plăti și amezi scumpe autorităților locale.

Becurile de faruri H7 LED
Mașină becurile de faruri H7 LED

Având la dispoziție diferite posibilități chair în acest moment pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea, inclusive becurirle de faruri H7 LED, nu aveți niciun motiv să nu vă schimbați farurile vechi. De ce vă veți mulțumi să tolerați lumina neclară, inadecvată și galbenă, când aveți la dispoziție opțiuni mai bune?

Când Trebuie Să Vă Schibmați Farurile?

Regula generală este că dacă culaorea becului este decolorată sau acesta nu se mai aprinde, nu va avea o rezistență mai mare decât celălalt. Astfel, este important să le înlocuiți pe amândouă în același timp. În cazul celor mai multe vehicule din zilele noastre, un bec poate fi folosit pentru a lumina atât în jos, cât și în sus, în același timp.

Totuși, în cazul modelelor mai vechi, cele două becuri sunt folosite separate, pe cele două părți ale vehicului. Puteți să înlocuiți toate cele patru becuri sau doar cele două becuri în același timp, pentru a vea suficientă vizibilitate a drumului. Citiți manualul fabricantului, pentru a cunoaște specificațiile vehiculului. 

De asemenea, nu ratați următorul articol intitulat:Asigurarea vizibilității pe vreme rea„.

Tipurile de Faruri Disponibile În Magazin

Mașinile sunt fabricate cu un model standard de faruri. Cele mai commune modele sunt Xenon sau HID, halogen, și LED. Majoritatea vehiculelor sunt echipate cu faruri halogen. Mai jos, sunt evidențiate câteva diferențe:

Xenon sau HID

Xenon sau HID sau farurile de mare intensitate folosesc gazul în locul filamentului încălzit. Farurile Xenon au o temperatură de operare mai scăzută, au o durată mai mare și sunt mai luminoase. Totuși, sunt mai costisitoare, atunci când va trebui să le înlocuiți, pentru că sunt mai avantajoase decât alte tipuri de faruri, având în vedere și faptul că trebuie să fie instalate de un profesionist. 

Farurile Halogen

Aceste faruri utilizează un filament de tungsten-halogen combinat cu gazul de halogen, pentru a produce o lumină mai clară decât cea obținută de farurile tradiționale.

LED

Diode Emitatoare de Lumina sau LED, precum becurile de faruri H7 LED sunt peste cele cu halogen, deoarece au o putere mai mică de operare. Mai mult, funcționează la temeraturi mai reci în comparație cu farurile halogen și au o durabilitate mai mare. Inițial, prețul lor poate fi mai mare, însă acestea își vor scoate banii pe termen lung.

Este recomandat să vă înlocuiți farurile în mod regulat, mai ales mulțumită faptului că cele mai noi tehnologii în cazul farurilor, precum și cele mai folosite  becuri LED, ca de exemplu becurile de faruri H7 LED, vă pot oferi o lumină laterală, dar și în josul drumului. Astfel, veți avea suficient timp pentru a putea reacționa la eventualele pericole.

Vă rugăm să citiți articolul intitulat Căptușeli din cauciuc pentru covoare.

Citiți următoarele articole: