Ochi de păpușă și privire intensă cu puțin efort

Dacă nu te-ai născut cu gene care să atingă marginile ochelarilor de soare, probabil că, la fel ca multe dintre noi, ai încercat toate rimelurile de alungire a genelor de pe piață pentru a încerca să-ți lungești genele naturale chiar și cu un milimetru. Să ne înțelegem: machiajul ajută foarte mult, dar poate fi exasperant. Indiferent cât de mult te străduiești sau ce produse folosești, acele gene rare și scurte nu au niciodată volumul pe care îl dorești. Și atunci când apare această constatare, fugi să te adăpostești. Când începi să cauți alte modalități de a-ți lungi genele, vei descoperi că există metode destul de nebunești și unele care sunt complet inutile. Serurile ne spun că lungesc și îngroașă genele, dar rezultatele durează luni de zile pentru a vedea mici rezultate și pot aduce unele efecte secundare cu adevărat nedorite, cum ar fi decolorarea pleoapelor și a irisului. Metodele de extensie par apoi un pic mai puțin invazive până când îți dai seama că, deoarece fiecare extensie individuală este lipită de genele tale naturale, atunci când cad, cad amândouă, ducându-te mai departe de unde ai plecat. Dar, din fericire, există genele false.

Nimic nu oferă la fel de mult volum și lungime ca o pereche de gene false, eventual reutilizabile. Sunt ușor de aplicat, ușor de purtat, ușor de îndepărtat și, în general, sunt bine tolerate de toată lumea.

Genele false: un aliat puternic al frumuseții

Opțiunea curată supremă este reprezentată de genele false. Nimic nu oferă la fel de mult volum și lungime ca o pereche de gene false, eventual reutilizabile. Sunt ușor de aplicat, ușor de purtat, ușor de îndepărtat și, în general, sunt bine tolerate de toată lumea. 

Dacă te-ai gândit să folosești gene false pentru a prelungi și a adăuga volum genelor tale, poate că te-ai întrebat dacă acestea pot afecta genele tale naturale. Și având în vedere cele de mai sus, am fi surprinși dacă nu ți-ai pus această întrebare. 

Genele false nu vă vor strica genele reale. De fapt, ele nu interferează deloc cu creșterea și sănătatea naturală.

Vestea bună este că nu, genele false nu vă vor strica genele reale. De fapt, ele nu interferează deloc cu creșterea și sănătatea naturală. Aceste dispozitive simple, atunci când sunt aplicate corect, se așează chiar deasupra liniei naturale a genelor de pe pleoapa dumneavoastră. Deși adezivul pentru gene poate ajunge uneori la baza genelor naturale, acesta este complet sigur și delicat, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilele deteriorări, nici în timpul aplicării, nici în timpul îndepărtării.

Cum funcționează genele false?

https://www.pinkpanda.ro/ genele false sunt foarte ușor de folosit. După ce le-ați aplicat o dată sau de două ori, vă veți simți foarte încrezătoare în ceea ce privește aplicarea și le veți putea pune rapid și ușor, fără a pierde timp dimineața sau înainte de a ieși din casă. Cu toate acestea, prima dată poate fi un pic mai complicat ca proces, așa că vă recomandăm instrumentul de aplicare. De fapt, folosirea unui aplicator de gene poate elimina o mare parte din frustrarea de la prima aplicare, dar este folosit și de cele mai experimentate, cărora le place viteza și precizia. Haideți să vedem împreună care este cel mai rapid și mai precis mod de a proceda la aplicare.

Și dacă ești îngrijorată că lipiciul pentru gene ar putea fi dăunător, nu-ți face griji: majoritatea adezivilor pentru gene sunt suficient de puternici pentru a ține genele la locul lor, dar suficient de blânzi pentru a nu fi iritanți chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

Mai întâi aplică-ți machiajul, inclusiv fardul de ochi. Săriți peste aplicarea rimelului deocamdată, îl vom pune mai târziu. Ondulează-ți genele naturale cu un ondulator de gene din oțel. De fapt, genele false au o curbură naturală, astfel încât curbarea genelor poate ajuta genele false să se îmbine cu cele naturale. Ondulația genelor nu le va deteriora dacă folosești un ondulator de gene acoperit cu cauciuc și îl apeși ușor. În acest moment, aplicați rimel dacă simțiți că aveți nevoie de el.

Scoateți genele false din ambalaj și aplicați o linie subțire de adeziv pentru gene pe banda de bumbac de la baza lor. Așteptați ca adezivul să devină lipicios, durează aproximativ 10-20 de secunde.

Cu ajutorul instrumentului de aplicare a genelor, apăsați ușor banda de gene false chiar deasupra liniei genelor naturale. Lăsați-o să se usuce timp de câteva minute. Poți testa rezultatul trăgând ușor de partea din mijloc pentru a te asigura că sunt complet fixate. Asta este! Ușor, nu-i așa? Genele tale sunt gata și pregătite pentru ziua de azi. Probabil că vei uita că sunt acolo. Și dacă ești îngrijorată că lipiciul pentru gene ar putea fi dăunător, nu-ți face griji: majoritatea adezivilor pentru gene sunt suficient de puternici pentru a ține genele la locul lor, dar suficient de blânzi pentru a nu fi iritanți chiar și pentru cea mai sensibilă piele. Nu uitați să fiți blânde și la îndepărtare, iar apoi… bucurați-vă de noul look ori de câte ori puteți!

Citiți următoarele articole: