Ser pentru gene – Volum și creștere garantate

Indiferent cât de familiarizați sunteți cu genele false, aplicarea acestor falsuri lipicioase și cleioase este întotdeauna test al răbdării. Cu câțiva ani în urmă, era singura modalitate de a obține un aspect mai complet al genelor. Dar astăzi puteți avea ochi sumbri, ucigași, cu gene lungi, groase și curbate, folosind seruri pentru gene. Există mai multe seruri pentru gene concurente pe piață și poate fi copleșitor să-l găsești pe cel potrivit pentru a da viață genelor slabe. După ce am căutat pe piață și am discutat cu mai mulți clienți, am pregătit o listă cu cele mai bune cinci seruri care asigură creșterea și volumul. Hadeți să vedem lista.

Revitalash Advanced

Este un amestec magic de tehnologie științifică și ingrediente botanice de top. Acest ser uimitor a fost creat de oftalmologul Dr. Michael Brinkenhoff pentru soția sa după ce chimioterapia prin care a trecut i-a lăsat genele subțiri, slabe și fragile. Serul s-a dovedit a fi Rolls-Royce-ul serurilor pentru gene.

Video: RevitaLash Advanced Q&A

Formula blândă, dar uimitoare, conține un complex de biopeptină plin cu ceai verde, peptide, biotină și lipide pentru întărirea genelor, precum și extracte din plante și vitamine pline de antioxidanți pentru a proteja genele împotriva patogenilor externi. 

Shiseido Lash Full Serum, £37, Look Fantastic

J-beauty și-a dedicat ani de zile cercetând și formulând acest ser pentru gene. Au testat 200 de plante pe parcursul a 15 ani pentru a găsi un ingredient care facilitează creșterea genelor.

Serurilor pentru gene
Cu serurilor pentru gene la gene frumoase

Au dat peste fructul Zizphus Jujube (cunoscut și ca întânirea chineză) și l-au folosit în ser. 60% dintre participanții la studiile clinice au raportat că au genele mai pline după patru săptămâni, iar 80% au constatat că genele lor erau mai lungi și mai dense după doar patru luni.

Citiți și mai departe: Cum să alegeți lentilele potrivite

Kate Blanc Cosmetics Castor Oil

Ivy Boyd, artistul de machiaj Des Moines, a susținut că acest ulei este o soluție complet naturală și accesibilă pentru tratarea genelor. Este un hidratant organic care hrănește foliculii pentru a stimula creșterea și rezistența genelor. Utilizatorii îl numesc mană cerească după ce extensiile le-au stricat genele. 

L’Oreal Clinically Proven Lash Serum

Acest ser pentru gene dovedit clinic conține ulei de ricin care are grijă de gene, vitamina B5, acid hialuronic și filoxan. Serul este formulat nu numai pentru a da lungime și volum genelor, ci și pentru a le proteja după îndepărtarea rimelului. 81% dintre oameni au fost de acord că această formulă magică a dat un aspect mai complet genelor lor după doar 60 de zile. 

UKLash Eyelash Serum

Acest ser este îmbogățit cu extracte din struguri și extracte de semințe pentru a condiționa și întări rădăcinile și extract de Swertia Japonica acesta stimulând circulația sangvină la nivelul rădăcinilor de la gene pentru a favoriza creșterea, pentapeptida-17 pentru a stimula producția de cheratină și vitamina B7 pentru a oferi un element constitutiv pentru cheratină. 

Aceste cocktailuri trăznite pentru gene sunt destul de simple de aplicat. După demachierea, nu vă ia mai mult de câteva minute în plus pentru a aplica serul la baza genelor folosind o perie. Nu vă așteptați la efecte imediate. La o utilizare obișnuită, veți obține gene mai pline și pline în doar câteva săptămâni.

Citiți următoarele articole: