Wibo Cosmetics Queen Size Mascara – Recenzie

Wibo Cosmetics își promovează Queen Size mascara, cel mai nou produs al lor, ca fiind alegerea perfecta pentru doamenele care doresc să aibă mult râvnitul efect de ochi de pisică pentru acel look sexy. Totuși, este acesta rimelul revoluționar pe care ar trebui să îl cumperi?

Wibo Queen Size Mascara – Compoziție

Formula pentru Queen Size a fost testate clinic, asta înseamnă că nu prezintă riscuri de alergie atunci când este folosită. Ingredientele utilizate de rimel include ceară de albine natural, ceară de albine sintetică, ceară de carnauba provenită din frunzele de palmier, ester de ulei de jojoba, glicerină, vitamin E, acacia de cauciuc și colorant negru natural.

Wibo Cosmetics

Cel mai important lucru despre acest rimel este faptul că nu conține TEA, parabeni sau alte ingrediente nocive. Acest rimel de la Wibo este și fără miros.

Wibo Queen Size Mascara – Design 

De ce acest rimel de la Wibo cosmetics? Pentru că acest rimel este foarte ușor de folosit datorită periei lui. Peria de la rimelul Queen Size este puțin cam mare, îndoit puțin și are fire groase.

Wibo Cosmetics

Altor femei le plac periile sintetice însă și aceasta poate funcționa de minune. De asemenea, este mai ușor de aplicat rimelul la capetele ochilor deoarece partea superioară a periei este ceva mai subțire.

Wibo Queen Size Mascara – Consistență

Wibo Queen Size Mascara are o consistență groasă care cu siguranță va fi considerat un plus de multe doamne. Pigmentația sa este de asemenea foarte intense. Totuși, în ciuda ușurinței cu care se aplică, unii ar putea să nu fie satisfăcuți de rezultate, iar alții pot fi cam dezamăgiți.

Deoarece Wibo Cosmetics Queen Size Mascara este foarte gros, posibil din cauza faptului că nu a fost încă definitivat, este posibil să folosiți prea mult. Acest lucru poate face genele să se lipească între ele, însă puteți rezolva această problem dacă le periați ca să fie buclate, lungi și groase. Desigur, ar fi fost mai bine dacă acest efect s-ar obținte fără alte procedure.

Verdictul

Wibo Queen Size Mascara are o formula bogată. Are un aspect clar care te ia prin surprindere, insă unii ar fi de altă părere. Compania a reușit să creeze un rimel de durată cu efecte intense datorită pigmentației mari, dar efectul de durată nu este cel mai semnificativ atuu.

Wibo Cosmetics susțin de asemenea că o singură aplicare este suficientă pentru a îngroșa, alungi și bucla genele, însă acest efect se poate obține doar după periere. Ei mai suțin și că rimelul se poate distribui egal pe fiecare geană și poate crea un efect multidimensional fără ca genele să se lipească. Peria permite aplicarea ușoară a rimelului și pe gene scurte, însă nu este un atuu prea semnificativ deoarece rimelul se poate aduna sau curge după fiecare aplicare.

Per total, Wibo Cosmetics Queen Size Mascara este bun în ciuda faptului că are câteva probleme.

Serurilor pentru gene

Ser pentru gene – Volum și creștere garantate

Indiferent cât de familiarizați sunteți cu genele false, aplicarea acestor falsuri lipicioase și cleioase este întotdeauna test al răbdării. Cu câțiva ani în urmă, era singura modalitate de a obține un aspect mai complet al genelor.

Citiți următoarele articole: