Află mai multe despre pensulele de machiaj

Pensulă de contur

Pensula de contur este folosită pentru a evidenția și conferi un aspect mai ascuțit feței și pomeților. Deoarece conturarea (mai multe informații la https://www.pinkpanda.ro) poate fi un domeniu destul de complicat, ai nevoie de o pensulă creată special pentru această sarcină. Aceste pensule făcute la unghi sunt mult mai bune decât pensulele drepte deoarece îți permite să urmezi conturul feței cu ușurință.

Beauty Blender

Beauty blenderele sunt folosite pentru aplicarea fondurilor de ten umede și uscate, contururilor pentru față și fardurilor pentru obraji. Există un motiv bine întemeiat pentru care beauty blender și celelalte tipuri de bureți pentru machiaj sunt un favorit.

Pensulele de machiaj - Beauty Blender
Pensulele de machiaj – Beauty Blender

Acestea sunt ideale pentru aplicarea mai multor produse diferite, precum stratul de bază, creme locale sau creme pentru protecție solară. Dar, cea mai obișnuită utilizare a acestei pensule este pentru aplicarea fondului de ten și pentru amestecarea fardului și a bronzer-ului. 

Silicone Blender

Silicone blender este utilizat pentru aplicarea perfectă a fondului de ten și pentru amestecarea produselor. În general, acestea sunt plate și în formă de lacrimă sau ovale. Cel mai mare avantaj al acestor pensule este că nu absorb nimic, ceea ce înseamnă că nu veți risipi nici măcar un strop.

Video: Silicone sponge vs Beauty blender

Pensulă pentru fard de obraji

Pensula pentru fard de obraji este folosită pentru a aplica fardul de obraji pentru a obține acel aspect tânăr și plin de viață. Aceste pensule sunt foarte similare cu pensulele pentru pudre. Acestea sunt în general mai dese, însă acoperă o zonă mai mică decât pensulele pentru pudre.

Citiți și articolul următor: Ochi de păpușă și privire intensă cu puțin efort

Când începi să cauți alte modalități de a-ți lungi genele, vei descoperi că există metode destul de nebunești și unele care sunt complet inutile.

Pensulă evantai

Aceste pnsule de machiaj sunt folosite pentru a aplica contururile pentru față, pentru a amesteca liniile negre și pentru a îndepărta orice imperfecțiuni ale machiajului. Periile evantai au forma unui evantai, de unde și numele. Aceste perii sunt o alegere ideală pentru trusa ta mulțumită întrebuințărilor multiple. 

Pensulă pentru pleoape

Aceste pensule sunt folosite pentru a aplica dungi de culoare pe pleoape. În general, pensulele pentru pleople sunt mici, groase, concepute pentru a acoperi toată pleoapa superioară și suprafața din jurul ochiului.

Citiți următoarele articole: