Căptușeli din cauciuc pentru covoare

Introducere:

Căptușelile din cauciuc sunt căptușeli sintetice care protejează mașina împotriva uzurii, prafului și a coroziunii. Aceste căptușeli sunt esențiale pentru protejarea portbagajului. Aceste sunt demontabile și ușor de curățat sau înlocuit.

Căptușelile din cauciuc sunt în mod normal făcute la comandă pentru a se potrivi perfect în spațiile din mașină. În mod normal, acestea sunt plate, au același model pe ele și au marginile ridicate. Deoarece aceste accesorii tind să semene între ele, poate fi dificil să alegeți căptușeala potrivită. Există anumite aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere când vine vorba de alegerea lor.

Caracteristicile celor mai bune căptușeli din cauciuc pentru covoare

Materiale și structură:

Cauciucul folosit trebuie să fie de calitate, flexibil cât să poate fi rulat când nu este necesar, structura trebuie să fie rigidă astfel încât căptușeala să își păstreze forma, și marginile trebuie să fie rezistente pentru a putea face față la condițiile de uzură zilnice.

Căptușelile din cauciuc

Suprafață anti-alunecare:

Cele mai bune căptușeli din cauciuc au suprafețe 100% anti-alunecare, nimeni nu vrea ca încărcătura lor să se miște în timpul transportului.

Muchii ridicate:

Căptușelile au rolul de a proteja mocheta împotriva mizeriei și petelor. Acele căptușeli care au michiile ridicate sunt cele mai bune.

Rezistente la chimicale, stropi de carburant și razele UV:

Chimicalele pot eroda căptușelile de calitate mai proastă. O căptușeală bună trebuie să reziste la aceste chimicale și la razele UV pentru a putea parca mașina și la soare.

Potrivirea și montarea:

Ideal ar fi să alegeți o căptușeală care este special concepută pentru marca și modelul de mașină pe care îl aveți. Evitați căptușelile care au atașamente complicate sau care necesită adezivi.

Garanție:

Garanția este un semn că un produs este de calitate și durabil. Căptușelile care au o garanție de un an sunt o alegere bună, însă cea mai bună alegere ar fi o căptușeală cu o garanție de 5-10 ani.

Fără emisii:

Căptușelile de proastă calitate sunt mai rele decât credeți deoarece acestea emit un misor neplăcut. O căptușeală bună nu va face acest lucru.

Având în vedere aspectele de mai sus, există câteva căptușeli din cauciuc pe piață care pot fi descrise ca fiind cele mai bune.

Cele mai bune căptușeli din cauciuc pentru mașini

  1. Motor Trend MT-923-BK Rubber Car Boot Liner 
  2. Husky Rubber Car Boot Liner Carpets
  3. BDK ProLiner Heavy Duty Rubber Auto Boot Liners 
  4. Motor Trend FlexTough Advanced Performance Liners
  5. OXGord Universal Fit Rubber Liner

Avantajele căptușelii din cauciuc pentru mașini

  • Foarte ușor de cuărțat
  • Vă poate ține o lungă perioadă de timp, poate chiar cât mașina
  • Căptușelile pentru orice tip de vreme au adâncituri pentru a reține mizeriile, apa, praful etc.

Dezavantajele căptușelii din cauciuc pentru mașini

  • Acete căptușeli sunt în general mai puțin estetice. De cele mai multe ori nu se asortează cu covoarele din mașină și drept urmare îi dă un aspect ieftin.
  • Devin alunecoase când sunt ude.

Citiți mai multe despre cum sunteți prelata pentru grindină protejează-ți mașina.

Citiți următoarele articole: