Revizuirea rapida a cosmeticelor Nyx

Cand vine vorba de produse cosmetice, consumatorii de astazi cauta ceva care sa se potriveasca cu bugetul, dar poate sa le ofere tot felul de rezultate de care au nevoie si de care au nevoie. Nyx Cosmetics reuseste sa faca fata acestor asteptari. Compania se mandreste cu sute de obiecte de frumusete incluse in gama sa pentru a va ajuta sa infrumusetezi unghiile, buzele, la tot ceea ce este intre ele. Nyx este renumit pentru calitatea magazinului sau, dar cu preturi pentru medicamente.

Istoric al companiei

O cercetare rapida si veti descoperi ca societatea a fost infiintata de Toni Ko, un imigrant din Coreea de Sud. A fost in 1999, cand avea 25 de ani cand a fondat Cosmetica Nyx din Los Angeles, unde locuia cu parintii ei. Ea a numit compania dupa zeita greceasca a noptii, un nume care suna atragator, distractiv si misterios. Ea a cumparat spatiul de lucru al companiei prin acordarea unui imprumut de la parintii sai inainte de a le vinde lui L’Oreal in 2014.

Nyx Cosmetics
Nyx Cosmetics

O nativa din Coreea de Sud, Toni Ko sa mutat cu familia ei in California, la varsta de 13 ani. Ea a avut o afacere de succes foarte impresionanta de cand a inceput acest lucru prin vanzarea doar catre expertii in machiaj. Creionul pentru buze si ochiul jumbo sunt primele sale produse pe care le-a vandut pentru doar 1,99 dolari pe bucata. Ea a fost, de asemenea, mainile pe cercetare si dezvoltare, facand totul pe cont propriu. De asemenea, ea a platit facturile si a lasat cutiile noilor cumparatori.

A fost in 2008 cand Nyx Cosmetics isi are cea mai mare pauza cu prabusirea economiei, iar oamenii nu mai pot cumpara machiaj de marca. Dupa ce a lucrat cu bloggeri influenti pe YouTube, Ko a reusit sa creeze o afacere care a fost vanduta in 2014 pentru 500 de milioane de dolari.

Prezentare generala a produselor Nyx

Multe produse de la Nyx Cosmetics sunt vandute pentru aproximativ 4.55 dolari si sunt mult mai ieftine atunci cand achizitionati trei sau patru in acelasi timp. Nu ca un machiaj profesional, puteti cumpara doua sau trei pulberi, umbre de ochi si luci de buze dintr-o data. Produsele sunt disponibile online si in magazine diferite, iar site-ul oficial al Nyx ofera transport gratuit pe comenzi care costa peste 25 USD. Acest lucru este ca a lua o fata plina de machiaj si se bucura de transport gratuit pe tot.

Exista multe optiuni in ceea ce priveste machiajul. Cosmetica Nyx, la fel cum Wibo Cosmetics, vinde produse pentru fata, ochi si buze care includ perii de machiaj, ascutitori, bureti, remodelare de machiaj, hartie blotanta, pungi de machiaj si lac de unghii. Iata o scurta trecere in revista a produselor lor populare:

Face

Puteti alege dintre bronzuri, rosu, fundatii, concealer, grund, pulverizare si palete de contur. Fundatia si corectorul vin in 12 culori diferite care acopera fiecare culoare a pielii.

Buze

Nyx are luciu de buze, ruj si captuseala, disponibile in forma lichida si creion.

Ochii

Exista ochelari de vedere disponibile atat in ​​forma de creion, cat si in forma lichida, rimel, creioane de sprancene, umbre pentru ochi, pudra de tort de sprancene, gel pentru sprancene si gene false.

Daca aveti nevoie de produse cosmetice de calitate la un pret accesibil, Nyx te-a acoperit.

Citiți următoarele articole: