Dacă aveți un teren mare, vă va plăcea opțiunea de control

Nu am experimentat acest fapt, dar unii utilizatori au raportat probleme legate de Husqvarna YTH24V48 motor după 1 an de la achiziție. Majoritatea sunt acoperite de garanție, desigur, dar merită menționat. Vă recomandăm un serviciu / revizuire regulata cu distribuitorul local pentru a încerca să vă protejați împotriva oricăror probleme. Pentru a fi corecți cu Husqvarna, orice marcă ar putea avea probleme legate de motor, așa că probabil nu ar trebui să le penalizăm pentru acest lucru.

Pentru a rezuma, ne place foarte mult YTH24V48 Husqvarna 24 HP Tractor de curte. Pentru prețul de aproximativ 2000 de dolari, într-adevăr obțineți un finisaj de bună calitate și o valoare excelentă pentru bani. Caracteristica cu care am fost cel mai impresionat de acest model a fost confortul general și plăcerea condusului. Chiar dacă utilizați acest tractor în fiecare zi și pentru perioade lungi de timp, nu ar trebui să aveți probleme cu dureri de spate sau antebrate (atât timp cât folosiți corect și bine). Acest lucru se datorează în mare parte scaunului confortabil, arcurilor de sub scaun și suspensiei de bună calitate utilizate cu acest model Husqvarna YTH24V48.

Setarea multiplă a înălțimii diferite pentru cositoare vă permite să vă tăiați cu ușurință iarba în orice formă sau stil doriți. Chiar și ca incepator, nu trebuie să aveți absolut nicio problemă în gestionarea acestei cositoare și să obțineți cele mai bune rezultate din aceasta. Singurul dezavantaj real pe care dorim să-l evidențiem din nou este gabaritul de calitate slabă, acesta pare să fie o problemă cu multe cositoare din această gamă și una care trebuie să fie remediată de producători. Totuși, acest lucru nu este un dezavantaj fatal pentru mine. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de cosit / de curte din gama de $ 2000, nu puteți greși cu adevărat Husqvarna YTH24V48 24 HP Tractor de curte.

Mașină de tuns iarbă puternică, compactă, cu motor dublu Briggs & Stratton V, punte de tăiere de 48 inch și utilizare ușoară. Pentru o cositoare compactă, Husqvarna YTH24V48 are o punte de tăiere destul de largă și un motor dublă Briggs & Stratton în V. Obțineți o reducere excelentă cu puntea de 48 de inci și veți fi întotdeauna confortabil în timp ce conduceți.

Beton ghivece

Ghid rapid pentru ghivece

Lăsați-vă creativitatea să vă ghideze atunci când alegeți ghivecele Miravila. În timp ce unii oameni par să cumpere primele ghivece pe care le văd doar pentru că arată minunat, adevărul este că există o mulțime de lucruri care trebuie luate în considerare că ghivecele pe care le alegeți sunt cu adevărat cele mai bune pentru tine și plantele tale. Familiarizându-te cu diferitele tipuri de ghivece și învățând câteva sfaturi despre cum să le faci cumpărături, te pot ajuta să-ți păstrezi plantele sănătoase și frumoase pentru o lungă perioadă de timp.

Citiți următoarele articole: