Calitatea mașinăriei Troy Bilt este decentă

Opinii finale pentru Troy Bilt Storm 2410

În mare, Troy Bilt Storm 2410 este o mașinărie bună pentru acești bani. Este robustă – rezistă destul timp, nu mă îndoiesc de asta. Este, totuși, foarte aspră la margini și, în funcție de situație, depășită de alte modele din cauza lipsei de trăsături mai moderne. Dar pentru acest preț, este o ofertă bună. Pentru eficiență, controale ergonomice și mai multă fiabilitate, ar trebui să crești bugetul.

Din păcate, acest injector este puțin cam greu de accesat. Este locat sub majoritatea controalelor pentru motor și trebuie să scoți lucruri ca să ajungi la el.

Iarna în Chicago suflă tare, dar din fericire și Troy-Bilt 2410 Storm o face. Gata cu glumele, a fost destul de greu aici în Chicago. Temperaturile sub zero sunt comune și zăpada este o problemă zilnică. Cu toată zăpada și curățatul străzilor, drumul meu de acces se micșora rapid. Imediat ce am luat Troy-Bilt 2410 Storm l-am pus la treabă ca să-mi recapăt drumul. A muncit printre grămezi de zăpadă înghețată, dar a izbândit. Suflătorul acesta de zăpadă e bun pentru iernile din Chicago.

Anul trecut am văzut Storm Tracker 2690 XP care este tatăl suflătoarelor de zăpadă. Troy Bilt Storm 2410 este un model de bază two-stage. Când un model single-stage nu mai face față, îți vei dori un two-stage. Calitatea mașinăriei este decentă. Are și niște benzi mari reflectorizante pentru siguranță, iar vopseaua strigă „uite-mă aici!”.

Troy Bilt 2410 este pornit de un motor Troy-Bilt 179cc. Este a doua experiență cu un motor Troy-Bilt pentru noi și suntem impresionați. Este mai silențios și pornește mult mai ușor. Da, are și pornire electrică. Din păcate. Glumesc, pentru persoanele mai în vârstă se poate dovedi util. Motorul are un tub dedicat pentru ulei, ceea ce facilitează mentenanța. O canistră de 2 litri de combustibil te va ține destul timp. Anvelopele pneumatice de 33×10 cm sunt propulsate de 7 viteze înainte și 2 înapoi. Au o tracțiune impresionantă datorită tehnologiei X-Trac și sistemului AWD. Unitatea poate fi împinsă manual în față sau în spate, ceea ce ușurează lucrurile în locurile mai mici.

Citiți următoarele articole: