Cu Eccotemp putem porni căldura și să ne bucurămCompact Eccotemp L5 oferă un design foarte compact care ajută la reducerea încărcăturii atunci când sunteți în sălbăticie. Puteți aduce această unitate cu dvs. și puteți avea un anumit confort, astfel încât experiența dvs. de camping sau în aer liber să fie mai plăcută.

Configurare și operare ușoară

Achiziția dvs. include toate adaptoarele și accesoriile necesare, ceea ce face ca instalarea acestui încălzitor să fie destul de ușoară. Încălzitorul va funcționa doar cu o conexiune la o duză de furtun de grădină standard și un rezervor de propan. De îndată ce apa curge, arzătoarele pornesc și se sting imediat ce se oprește debitul de apă.

Avantajele Eccotemp L5

Portabil

Nu numai că este un încălzitor de apă fără rezervor, ci și un duș în aer liber. Portabilitatea unității îi permite să fie o achiziție excelentă pentru acei iubitori de aventură care totuși nu doresc să experimenteze aventura de a face duș cu apă rece din lac sau camping. Acest încălzitor de apă rezolvă toate acestea cu posibilitatea de a funcționa oriunde te duci.

Accesorii

Încălzitorul de apă L5 Eccotemp are toate lucrurile de care aveți nevoie pentru pornirea acestuia. În cutie sunt incluse toate accesoriile necesare. Veți găsi corpul încălzitorului, un regulator de gaz, un scut de aerisire, set de duze și furtunuri, adaptor furtun de grădină și manualul de instrucțiuni.

Setări personalizate

Încălzitorul L5 vă oferă o serie de opțiuni pentru dușul dumneavoastră. Puteți alege dintre mai multe setări de pulverizare pentru a găsi presiunea potrivită a apei pentru nevoile dvs. Temperatura apei va crește aproape imediat și va curge constant odată ce robinetul este pornit la un debit de 5,6 litri pe minut. Încălzitorul de apă se va opri după 20 de minute de muncă continuă, ceea ce vă oferă liniște sufletească în cazul în care cineva lasă o conductă în funcțiune.

Funcționează cu baterii

Unitatea funcționează cu baterie, ceea ce vă permite să o alimentați fără electricitate. Acest lucru este foarte avantajos atât pentru situații în aer liber, cât și pentru situații de urgență atunci când nu există curent acasă.

Lucrurile de care trebuie să fii conștient

Unii clienți au remarcat că unitatea este sensibilă la vânt, așa că este ceva ce trebuie să țineți cont.

Citiți următoarele articole: