Această unitate este perfectă pentru orice începător pe piața frigiderelor de butoaie

Frigiderul EdgeStar KC2000 are rotile cu care poate fi mutat dintr-un loc în altul și vine și cu o tăviță pentru scurgerile nedorite, dar posibile. Temperatura trebuie menținută între -30 și -40 grade pentru a te asigura că berea nu se strică. Există un cadran pentru reglajul temperaturii. Dacă este necesar, frigiderul de butoaie se poate transforma într-unul normal. Un cilindru de aluminiu pentru dioxid de carbon de 2.25kg vine odată cu frigiderul, care poate fi umplut la o mică fabrică de bere pentru răcire.

Pentru a face bere draft acasă, frigiderul include un turn de bere de tip coloană, făcut din oțel inoxidabil cu un robinet de alamă cromat și un mâner, un coupler sankey și un regulator pentru a ajusta presiunea.

În pachet se află și o cheie pentru robinet, pentru ajustările necesare la instalarea sistemului. Unitatea are o placă din metal pentru a proteja podeaua și a îmbunătăți durabilitatea. Ușa este reversibilă și există șine de siguranță făcute din crom.

În frigider se folosește un termostat analog pentru măsurarea temperatrii. Pentru frigider se oferă o garanție cu instalare de 90 de zile și o garanție obișnuită pentru un an. Mulți dintre clienții care au comandat și folosit frigiderul au indicat că este ușor de instalat, ține berea rece și oferă bere draft de calitate. Această unitate este perfectă pentru orice începător pe piața frigiderelor de butoaie, pentru că conține tot ce este necesar la un preț accesibil.

KC 2000 Edgestar kegerator este făcut pentru a fi utilizat în interior și include un control manual pentru termostat ce asigură temperatura optimă pentru berea ta favorită. Această unitate este de sine stătătoare și se va îmbina bine în „peisajul” bucătăriei.

KC2000 vine cu o configurație cu un singur robinet sau unul dublu, oferindu-ți opțiunea de a servi două beri diferite din aceeași unitate. Pentru că este un frigider de dimensiuni mici, nu există capacitate pentru un al treilea robinet.

Componentele sunt foarte calitative și vor rezista mulți ani. Unitatea are rotile pentru mobilitate. Acesta este un kit perfect pentru un începător, oferind principalele opțiuni ale unor unități mai scumpe. Vine în culoarea negru sau finisaj de oțel inoxidabil.

Citiți următoarele articole: