Weber grătar este bine construit

Weber Spirit II E-210 Recenzie detaliată

Linia de grătare Weber Spirit variază de la modele mai mici cu 2 arzătoare la variante cu 3 arzătoare + arzătoare laterale. Spirit II E-210 se află în partea de jos a familiei ca un simplu model cu 2 arzătoare.

Caracteristicile care rămân neschimbate în modelul din 2018 includ:

  • 2 arzătoare din oțel inoxidabil cu ieșire de 26.500 BTU
  • 360 de centimetri pătrați de suprafață de gătit primar, suficient spațiu pentru a grăta pentru 3 până la 4 persoane. Există, de asemenea, un suport de încălzire de 90 de centimetri pătrați.
  • Grătarul de gătit din fontă emailat din porțelan asigură o retenție de căldură superioară și oferă cărnii tale acele urme de grătar cu aspect frumos
  • Bare și capac aromatizat din porțelan
  • Garanția este specifică pentru componente și variază între 2 și 10 ani
  • Indicatorul de combustibil pentru modelele de propan lichid înseamnă că nu veți rămâne niciodată fără gaz la jumătatea drumului
  • Raftul din stânga se pliază în jos pentru a ocupa mai puțin spațiu atunci când nu este folosit. La modelul mai vechi, ambele rafturi se puteau rabata în jos, cu toate acestea, doar unul se poate rabata pe noul model.

Proiectare și calitatea construcției

Weber Spirit II E-210 este bine construit; cutia de gătit și fundașul sunt fabricate din aluminiu turnat, care este mai rezistent decât tabla de metal întâlnită în mod obișnuit în alte grătare. În plus, giulgiul este emailat din porțelan, care ajută la prevenirea decolorării, decojirii și ruginii și este mai ușor de curățat.

Capacul include un termometru montat în centru, deși recomandăm întotdeauna să aveți un termometru digital bun la îndemână.

Rafturile laterale și tuburile arzătoare sunt din oțel inoxidabil, iar grătarele de gătit sunt din fontă emailată din porțelan, care asigură o retenție și o scădere superioară a căldurii în comparație cu grătarele subțiri ale grătarului. De asemenea, grătarul de gătit nu necesită modificări.

Weber Spirit II E-210 este alimentat de un rezervor de 9 litri (vândut separat) și are un contor de combustibil încorporat (care determină combustibilul rămas în funcție de greutatea rezervorului), astfel încât să știți întotdeauna cât de mult propan aveți.

Citiți următoarele articole: