Benzile de alergare ProForm pentru au ecrane tactile HD cu browsere web

Serie de puteri

Seria ProForm Power este un pas în jos față de Pro Series, dar suntem fani ai raportului performanță / preț al benzii de rulare. Ambele mașini Power Series au 20 ″ x 60 ″ piste și 15% înclinații automate. 995i are un motor 3.0 CHP (excelent pentru mers și jogging), iar 1295i are un motor de 3,5 CHP.

Pe lângă puterea suplimentară, 1295i are avantajul unui ecran tactil de 7 ″ HD. 995i are un ecran LED mai simplu. Opțiunile pentru ecranul consolei sunt un LCD de 7 ″ (Pro 2000), un touchscreen HD de 7 ″ (Pro 5000) și un touchscreen HD de 10 ″ (Pro 9000).

Seria de performanță

Cele mai ieftine benzi de alergare de la ProForm Fitness se găsesc în Seria Performance. În prezent sunt disponibile două modele. Nici unul nu are ecran tactil, dar fiecare are un raft pentru calculatoare, astfel încât să puteți adăuga iFit Coach și alte aplicații la antrenamentul dvs.

Proform Trainer Performance 400i este o opțiune accesibilă destinată mersului pe jos. 600i are o centură mai lungă și un pic mai multă putere, așa că este mai potrivit pentru jogging. Are chiar și o viteză mare de 12 mph, deși se va uza destul de repede dacă vă antrenați intens. Pentru a stimula arderea caloriilor, acești antrenori au înclinații maxime de 10%, respectiv 12%.

Aceste unități poartă garanții de 1/2 ani / piese electronice, care sunt scurte în comparație cu garanțiile de trei ani până la șase ani care însoțesc toate celelalte benzi de rulare ProForm.

Ce ne place

Gama de preț rezonabilă: fiecare client are un punct de preț diferit, de aceea este important să existe mașini pentru fiecare buget. ProForm nu dezamăgește în această privință. Prețul lor de vânzare direct din fabrică pentru banda de alergare variază de la aproximativ 599 USD la 2999 USD.

Opțiuni de programare: Nu vă mai plictisiți niciodată de antrenamentele voastre. ProForm vine cu o serie de programe de antrenament încorporate diferite, modelul lor bugetar redus oferind 18 presetări diferite. Aceasta este o veste minunată pentru antrenorul începător, care nu știe cu adevărat de unde să înceapă. Fiecare banda de alergare este, de asemenea, compatibilă cu iFit Coach, un serviciu de abonament care vă sincronizează utilajele cu antrenamente virtuale în aer liber prin intermediul hărților Google și al antrenamentelor HD găzduite de traineri personali celebri.

Citiți mai multe despre exercitarea regulată.

Citiți următoarele articole: