Predator este unul dintre cele mai populare generatoare portabile pe piață

Harbor Freight Predator 2000

Predator 2000 este ultima apariție din seria „Predator” a Harbor Freight. Pentru ani buni, generatoarele Predator au fost făcute pe aceeași platformă. În timp ce a păstrat unele calități ale predecesorilor precum durabilitatea, Predator 2000 a revoluționat linia cu trăsături noi precum portabilitatea convenabilă și uzul mai eficient de combustibil. Dacă vrei să folosești generatorul într-o zonă rezidențială uită-te după un model care incorporează un amortizor de zgomot. Nu ai vrea să-ți superi vecinii!

Mi-a plăcut mult acest model deoarece avea tot ce-mi trebuia. Este ușor de operat și de cărat și oferă exact cât curent am nevoie pentru o campare scurtă sau o excursie cu rulota. Îl poți folosi și pe barcă dacă mai mergi la pescuit uneori. Totuși, nu recomand acest model dacă ai nevoie de el pentru o perioadă mai lungă. Are o capacitate limitată, deci nu este făcut pentru cei ce au nevoie de mult curent de la un generator.

Recenzie Predator 2000 trăsături și beneficii

În această parte din articol, aș vrea să dicsut despre trăsăturile și beneficiile folosirii acestui model cu un pic mai multe detalii.

Sistem de combustibil eficient

Primul punct despre care voi vorbi este sistemul de combustibil. Una dintre puținele plângeri pe care le am la adresa generatorului este rezervorul mic, care se poate dovedi ineficient uneori, dar ceea ce îmi place este că funcționează pe benzină. Benzina este cel mai ieftin combustibil pe piață, deci totul devine mai prietenos cu buzunarul. Totuși, stocarea benzinei pentru perioade mai lungi îi poate compromite abilitățile deci nu uita să folosești stabilizatoare de combustibil.

Generează puțin zgomot

Apoi, aș vrea să abordez problema zgomotului. Poate vrei să-ți folosești generatorul să faci un grătar în curte. Ca să faci asta, ți-ar trebui un generator relativ silențios, undeva la 60 de decibeli ar fi valoarea ideală. Predator generator 2000 generează doar 61 de decibeli în timpul funcționării datorită amortizorului de zgomot. Uneori îl folosesc și acasă, iar vecinii nu au zis nimic.

Dimensiune compactă șI ușor

Cântărind aproximativ 22kg și fiind cât o canistră de benzină, generatorul se remarcă prin design-ul portabil.

Citiți următoarele articole: