Casio are o claviatură de 88 de clape grele de dimensiuni obișnuite

De exemplu, poți crea un sunet foarte plăcut cu cel de pian și strings, dar chiar ai multe combinații din care poți alege și ar trebui să fii creativ cu toate.

Folosind modul Duo, doi oameni pot cânta în același timp cu timbre egale pe fiecare parte astfel încât cei doi pot sta unul lângă altul și să cânte aceleași note în același timp.

Modul Duet este foarte util pentru învățat.

De exemplu, un profesor poate sta lângă elev și să cânte, iar elevul poate urmări cântând aceleași note pe cealaltă parte a claviaturii.

Melodii prestabilite

Casio PX-160 are 60 de melodii prestabilite. Le poți reda pe toate într-o secvență (de la 1 la 60) sau să alegi o melodie specifică să o cânți.

Nu doar că poți să redai orice melodie, dar poți cânta odată cu ea, să schimbi tempo-ul și să exersezi pe mâna stângă sau dreaptă, separat.

De exemplu, poți opri partea pentru mâna dreaptă și să exersezi această parte cât timp partea pentru mâna stângă cântă singură, sau invers.

În afară de cele 60 de melodii, biblioteca muzicală îți permite să adaugi 10 melodii.

Sunt multe site-uri de pe care poți descărca cântece în MIDI pe gratis și să le transferi în pian prin USB.

Înregistrare și playback Casio PX-160

Casio PX-160 este capabil de înregistrare MIDI multi-track pentru cântările tale, pe care le poți reasculta în orice moment.

Înregistrarea constă în până la două track-uri. Odată ce l-ai înregistrat pe primul, poți să-l redai în timp ce îl cânți pe al doilea.

După ce le-ai înregistrat, le poți reda simultan sau câte unul pentru a exersa.

De exemplu, poți înregistra partea pentru mâna stângă pe primul track și cea pentru mâna dreaptă pe cel de-al doilea și apoi să le oprești individual, pe rând, ca să exersezi pentru fiecare parte.

Instrumentul îți va permite să înregistrezi doar o melodie; cealaltă înregistrare va șterge automat orice alte date înregistrare anterior.

Citiți acest articol: Ghid de cumpărare pentru plăci video PC

Plăcile video sunt cea mai importantă componentă a PC-urilor pentru gaming. Cu toate acestea, cumpărarea unui GPU poate fi destul de dificilă, deoarece trebuie să iei în considerare o mulțime de lucruri, de la tipul specific de monitor pe care îl utilizezi până la dimensiunea plăcii de bază și multe altele.

Pentru a evita pierderea datelor, poți transfera cântecul înregistrat pe calculator și după să-l copiezi la loc pe pian când ai nevoie de el (redare, sesiune de exersare, etc)

În acest caz, poți înregistra câte cântece dorești.

Citiți mai multe despre un încărcător de telefon pentru o mașină.

Citiți următoarele articole: